Mörkt marinblått, turkos, vitt och rött var dominerande färger på Jarlabankes modevisning fredagen den 7 april. Drygt 50 personer var på plats när Vibeke Foltman återigen kom till Ångaren med sin ambulerande seniorshop. Lättskötta material, byxor med resår som ger utrymme för goda middagar, många kombinationsmöjligheter med t.ex. tudelade dressar med top och kjol. Här gavs tillfälle att titta närmare på kläderna och känna på materialet när mannekängerna tog en sväng i publiken.

Två mannekänger var nya för i år – Lars och Annica (längst t.v. och mitten). Lägg därtill scenvana Stella, Anita och Birgitta och du har hela mannekängbuketten.

Ny för i år var också Ingrid Rylow som representerar behå-marknaden och som har en kollektion av behå-storlekar 65-130 cm omkrets, kupa A-N. Hos Ingrid kan man boka in sig tillsammans med några väninnor så kommer hon på besök och man kan få en personlig utprovning.

Lars, ny mannekäng, i randig tröja och Vibeke Foltman, Sveriges Seniorshop.

Stella i fin tudelad dress i vitt och marinblått med matchande jacka.

Birgitta i blommig lätt och lättskött blus studeras på nära håll.

Här är det en röd tröja och en lätt svart väst med beige detaljer som skärskådas på Birgitta.

Anita i prickiga stretchbyxor med resår i midjan och snygg vit mönsterstickad top.

Lars i snygg marinblå, beige och rödrandig tröja med jacka i marinblått. Unden tröjan en rutig skjorta i matchande färger.