Resor och Utflykter

Reseerbjudande från SPF Nordost

Som vi tidigare berättat har SPF föreningarna i nordost ett samarbete för resor. Föreningarna som ingår är Idun Danderyd, Lidingöskeppet, Vallentuna, Vaxholm, Österåker, Tibbleseniorerna och Jarlabanke.

Du kan läsa om några resor som har gjorts i samarbete mellan föreningarna på vår hemsida under rubrilken Hänt sen sist.

Tisdag 19 september Dansmuseet 70 år

Tisdag 19 september Dansmuseet 70 år

Ett världsunikt museum för dans, teater, konst och kostym grundat i Stockholm av Rolf de Maré 1953. Vi får en spännande visning av utställningen om Svenska Baletten 100 år. En berättelse om drömmar som gick i uppfyllelse, kärlek, dans och sena kvällar i 1920-talets...

läs mer
Torsdag 31 augusti 2 dagar i Vallonbygden

Torsdag 31 augusti 2 dagar i Vallonbygden

Resan anordnas av SPF Vallentuna. Pris beror på hur många deltagare det blir: 20 pers. 3.195 kr, 30 pers. 2.895 kr, 40 pers. 2.754 kr. Enkelrumstillägg: 605 kr. I priset ingår bussresa och följande arrangemang: Dag 1: Guidning Dannemora med Mineral- och Gruvmuseet,...

läs mer

resa

RESOR OCH UTFLYKTER

Anmälan och frågor:

För resor och utflykter görs anmälan till Margareta Torstensson, 070-368 2568, margareta.to@telia.com  eller Birgitta Collin, 070-695 3383, birgittacollin2014@gmail.com som även svarar på frågor.

Betalning till Jarlabankes pg: 84 85 34-4 i samband med anmälan. Om du fått förhinder till utflykt/resa du anmält dig till, vänligen meddela detta snarast till Margareta eller Birgitta, så att någon annan kan få din plats.

Kommande aktiviteter i samarbete med SPF Nordost

OBS att det behövs intresseanmälan till nedanstående resor och att ingen betalning sker förrän det är klart att resorna blir av.

Är du intresserad, hör av dig till Birgitta Collin, 070-695 3383, birgittacollin2014@gmail.com eller Margareta Torstensson, 070-368 2568, margareta.to@telia.com

Idétorka! Hjälp!

Under flera år har reseansvariga i styrelsen läst och rekognoserat, talat med resebyråer och studiebesöksarrangörer, hört med andra föreningar om tips på utflykts- och resmål som de testat osv, osv. Men nu önskas hjälp från er! Deltagarna minskar i antal och ibland har bokade evenemang fått ställas in eftersom det varit för få från Jarlabanke som anmält sig.

Frågan är:

Vad vill ni göra? Vad vill ni veta mer om? Vad ska utflykterna innehålla? Natur? Kultur? Mat? Musik? Historia? Landvinningar och innovationer?

Vart ska resorna gå: inomlands eller utomlands? Vad ska de ha för syfte? Ska de vara i närområdet eller vidare ut i Sverige?

Bästa medlemmar – tänk till och skicka sedan ett mejl till Margareta eller Birgitta (se gröna rutan). De väntar på era idéer!