Nöjen

Räkfrossa vid Näsbyviken, Gåsamiddag på Lindholmen och Välkomstmötet för våra nya medlemmar måste tyvärr ställas in i höst.

MEN – När smittspridningen av Covid-19 avtar och Folkhälsomyndigheten tar bort restriktionerna för oss 70+, och det hoppas vi ska kunna ske snart, kommer vi att arrangera festligheterna i någon annan form.

Höstens jazzpub

Höstens jazzpub

Vi planerar för jazzpub tisdagen den 10 november kl. 19.00 -21.00. Arne Forssén berättar och spelar jazzskivor av äldre datum. Anmälan till arne.forssen@plangruppen.se eller tel. 070-610 45 51 eller kom helt enkelt dit. Lokal: Jarlabankes kansli, Eskadervägen 40....

läs mer
Charlies hörna

Charlies hörna

Vi är många som saknar Charlies hörna och Carl Wahrens fantastiska pianospel och berättelser från musikvärlden. Vår förhoppning är att kunna samlas längre fram på höstterminen i Jarlabankes lokal på Eskadervägen 40. Kerstin Bovin är kontaktperson för Charlies hörna...

läs mer

NÖJEN

På den här sidan kan du läsa korta sammanfattningar om planerade, kommande nöjen. Klickar på bilden, rubriken eller “läs mer” så visas hela informationen. Det handlar främst om underhållning som Pianobar, Pubafton med jazz och Modevisningar. Men även utflykter, luncher, middagar och liknande nöjen.

För varje nöjesaktivitet finns information om hur du kan deltaga, tider, kostnad och vem som ska kontaktas.