Månadsträffar

På grund av fortsatta restriktioner för oss äldre i coronatider, ställer vi in de träffar vi planerat för månaderna augusti och september, men vi hoppas kunna genomföra träffar i oktober och november.

Vi ses då måndagen den 19 oktober och måndagen den 16 november kl. 14.00 i Sällskapsrummet (plan 2) i Tibble kyrka (Tibble församlingsbyggnad, Attundavägen 3). Föredrag och aktuell information från föreningen. Kaffe med dopp serveras.

OBS Vi kommer att begränsa antalet åhörare för att kunna möblera på ett säkert sätt och ber därför att du anmäler ditt deltagande till Leif Sjöholm på 0703-50 12 03 eller leifsjoholm50@icloud.com.

Stockholms litterära miljöer

Stockholms litterära miljöer

Måndag 19 oktober Eva Karin Gyllenberg, journalist på DN och expert på Stockholm, berättar om platser i Stockholm med litterär anknytning. Projektet med litterära skyltar startade 1992 och skyltarna återfinns i miljöer som skildras i böcker. Exempelvis finns på...

läs mer
”Tankspriddhet är en fin egenskap”

”Tankspriddhet är en fin egenskap”

Foto: David AppelgrenMåndag 16 november Johan Rapp startade för 14 år sedan Tankspriddas riksförbund och har skrivit flera böcker i ämnet. Undersökningar visar att vi letar runt tio tim/månad efter saker. Måste det vara så? Blir det värre med åren? Johan Rapp har...

läs mer

manadstraffar

MÅNADSTRÄFFAR

Månadsträffarna som äger rum på måndagar kl. 14.00 och lokal är Sällskapsrummet (plan 2) i Tibble kyrka (Tibble församlingsbyggnad, Attundavägen 3). Kaffe med dopp serveras. Underhållning. Aktuell information från föreningen. Vin- och blomlotteri. Kostnad 80:-/person. Alla pensionärer är välkomna.

Ansvarig: Leif Sjöholm, 0703-501203, leifsjoholm50@gmail.com.