Månadsträffar

 

Om Folkhälsomyndigheten lättar på restriktionerna på det nya året, planerar vi att genomföra månadsträffarna med rekommenderat avstånd.

Träffarna kommer att äga rum kl. 14.00 Sällskapsrummet (plan 2) i Tibble kyrka (Tibble församlingsbyggnad, Attundavägen 3).

Föredrag och aktuell information från föreningen.
Kaffe med dopp serveras. Kostnad 80:-/person.

OBS Vi kommer att begränsa antalet åhörare för att kunna möblera på ett säkert sätt och ber därför att du anmäler ditt deltagande till Leif Sjöholm på 0703-50 12 03 eller leifsjoholm50@icloud.com.

 

SPF Seniorerna Jarlabanke har ställt in måndagens (25 januari) månadsträff som skulle ha haft föredrag av Johan Rapp om tankspriddhet. Orsaken är Folkhälsomyndighetens restriktioner om möten och deltagarantal.

Vi har förhoppningar om att så fort restriktionerna lättar och vaccinationer genomförts kunna snabbt starta upp månadsmöten på nytt. Vi planerar som bäst för 19/4. Vi återkommer med Johan Rapps föredrag till hösten.

Programansvarig Leif Sjöholm

”Loggbok från Aniara”

”Loggbok från Aniara”

Måndag 19 april Carl Wahren talar om sitt spännande yrkesliv utifrån sin bok ”Loggbok från Aniara”, en bok från vår turbulenta värld. Och om den underbara musikens förtrollande och brobyggande krafter. Fokus i loggboken ligger på ryggsäcken varje människa bär med sig...

läs mer

manadstraffar

MÅNADSTRÄFFAR

Månadsträffarna som äger rum på måndagar kl. 14.00 och lokal är Sällskapsrummet (plan 2) i Tibble kyrka (Tibble församlingsbyggnad, Attundavägen 3). Kaffe med dopp serveras. Underhållning. Aktuell information från föreningen. Vin- och blomlotteri. Kostnad 80:-/person. Alla pensionärer är välkomna.

Ansvarig: Leif Sjöholm, 0703-501203, leifsjoholm50@gmail.com.