Månadsträffar

 

Om Folkhälsomyndigheten lättar på restriktionerna på det nya året, planerar vi att genomföra månadsträffarna med rekommenderat avstånd.

Träffarna kommer att äga rum kl. 14.00 Sällskapsrummet (plan 2) i Tibble kyrka (Tibble församlingsbyggnad, Attundavägen 3).

Föredrag och aktuell information från föreningen.
Kaffe med dopp serveras. Kostnad 80:-/person.

OBS Vi kommer att begränsa antalet åhörare för att kunna möblera på ett säkert sätt och ber därför att du anmäler ditt deltagande till Leif Sjöholm på 0703-50 12 03 eller leifsjoholm50@icloud.com.

 

”Tankspriddhet är en fin egenskap”

”Tankspriddhet är en fin egenskap”

Johan Rapp startade för 15 år sedan Tankspriddas riksförbund och har skrivit flera böcker i ämnet. Undersökningar visar att vi letar runt tio timmar per månad efter saker. Måste det vara så? Blir det värre med åren? Johan Rapp har svaret. Förbundet har tagit emot över...

läs mer
”Loggbok från Aniara”

”Loggbok från Aniara”

Måndag 22 mars Carl Wahren talar om sitt spännande yrkesliv utifrån sin bok ”Loggbok från Aniara”, en bok från vår turbulenta värld. Och om den underbara musikens förtrollande och brobyggande krafter. Fokus i loggboken ligger på ryggsäcken varje människa bär med sig i...

läs mer

manadstraffar

MÅNADSTRÄFFAR

Månadsträffarna som äger rum på måndagar kl. 14.00 och lokal är Sällskapsrummet (plan 2) i Tibble kyrka (Tibble församlingsbyggnad, Attundavägen 3). Kaffe med dopp serveras. Underhållning. Aktuell information från föreningen. Vin- och blomlotteri. Kostnad 80:-/person. Alla pensionärer är välkomna.

Ansvarig: Leif Sjöholm, 0703-501203, leifsjoholm50@gmail.com.