Månadsträffar

 

Tyvärr blev vi tvungna att ställa in den månadsträff som var planerad till 19 april. Orsaken till detta var rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och att vi därför inte hade tillgång till lokal.

I höst startar vi upp medlemsmötena med två vandrande möten den 23/8 och 30/8 och för att på nytt inte behöva ställa in, blir mötena utomhus. Temat är båda gångerna ”Stockholms litterära miljöer” och föreläsare är Eva-Karin Gyllenberg. Hon är reporter på DN och har en lång rad av år skrivit om olika miljöer i Stockholm och ställt samman frågor på temat Stockholms hus, kultur och historia. Hon har gett ut ett antal böcker, senast om svenska kvinnliga pionjärer.

 

Träff vid Odenplan

Måndag 23 augusti Vi träffas kl. 13.00 utanför Odenplans tunnelbanestation vid skulpturen sittande pojke och gör en vandring på 5.000 steg. Vi stannar upp vid ett antal litterära skyltar och miljöer. Vandringen rör sig i August Strindbergs, Selma Lagerlöfs, August...

läs mer
Träff vid Mosebacketerrasen

Träff vid Mosebacketerrasen

Foto: SPF Östermalm Måndag 30 augusti Vi träffas kl. 13.00 vid Strindbergsskulpturen på Mosebacketerassen, Södermalm och går en promenad på Söders höjder. Vandringen är på ca 4.000 steg, men mer fysiskt krävande än den förra. Temat är litterära skyltar och ett antal...

läs mer

manadstraffar

MÅNADSTRÄFFAR

Månadsträffarna som äger rum på måndagar kl. 14.00 och lokal är Sällskapsrummet (plan 2) i Tibble kyrka (Tibble församlingsbyggnad, Attundavägen 3). Kaffe med dopp serveras. Underhållning. Aktuell information från föreningen. Vin- och blomlotteri. Kostnad 80:-/person. Alla pensionärer är välkomna.

Ansvarig: Leif Sjöholm, 0703-501203, leifsjoholm50@gmail.com.