Boule även i sommar

Foto: Margareta Torstensson
Text: Per Nisses

 

Nära, närmare, närmast…

Vi har alla vårt ansvar” hör till kategorin oklara uttryck som hörs. Som alltid. Men jag kan berätta en sak som kan kännas hoppfull. Några boulespelare undrade om det blir någon säsong i år. Banan vid Näsbyparks kyrka borde väl i alla fall skötas om. Ett mail till Täby kommuns ordförande för Kultur och Fritid Birgitta Kaasik gav svaret att ”Jo, den hör till kommunens ansvar. Vad önskas? ” … ”Vi vill att planen jämnas och att maskrosorna tas bort och sargen runtom lagas. Vi försöker också få bort fimparna.” Igår fikade Birgitta och Erik Andersson, Täby kommunstyrelses ordförande, på Park Kafé och vi var glada över att PEAB har fått till uppgift att titta till boulebanan vid kyrkan. Trots coronavirus fungerar ännu även de små projekten och vi kommer säkert att roa oss sedan också.

Hoppfullt!

Eftermiddagsdans

Dansen är ett samarbete med SPF Seniorerna Tibble.

Kontakta Margit Annerstedt 070-350 93 20 för information om när dansen kan börja.

 

Jarlabanke golfare

Info om golfaktiviteterna kommer att finnas på Jarlabankes hemsida: spfjarlabanke.se. Golfsektionen samarbetar med Tibbleseniorerna.

Frågor ställs till: Per Jödahl, 08-756 23 25 eller per.jodahl@telia.com

Squaredansarna

Vi hänvisar till info på Näsbypark squaredansklubbs hemsida, www.nasbysquare.se.

Korta vandringar i Näsbypark

Vill du komma ut och få lite motion samt träffa nya vänner?

Vi fortsätter med vandringar i närområdet i Näsbypark och går ca 4 km. Om du ansluter med bil finns 3 timmars fri parkering vid centrum.

Vi träffas på perrongen vid Näsbyparks centrum kl. 10 på fredagar, jämna veckor och startar vårens vandringar den 26/2. Ta med stavar om du föredrar att gå med det och broddar kan behövas.

OBS att antalet deltagare är begränsat. Anmälan till:

Birgitta Collin, 070-695 33 83, birgittacollin2014@gmail.com,
Birgitta Danielsson, 073-834 22 18 eller Leif Sjöholm, 070-350 12 03.

Långa vandringar (8-10 km)

I samarbete med SPF Seniorerna Tibble anordnas långa vandringar på måndagar. För information om tidpunkt och mötesplats, kontakta Kerstin Ferenius, 070-681 2392 eller Anne-Marie Hugo,
073-946 2144.

För mer information se tibbleseniorerna.se.

golf

dans

FRISKVÅRD

Korta vandringar

Med anledning av ytterligare restriktioner med 8-regeln gör de korta vandringarna uppehåll tills restriktionerna lättar.