I bakre raden: Marie Karlberg från SeniorShopen och visningens manliga mannekäng, Lasse Gustafsson. Främre raden fr.v. Karin Thulin, Marianne Alarik, Birgitta Danielsson och Ann-Marie Törnblom. Alla damerna tillhör Jarlabankes linedance-grupp.

SeniorShopens modevisningar höst och vår med efterföljande tillfälle att handla kläder har varit uppskattade inslag i Jarlabankes program genom åren. Sedan kom pandemin och visningarna ställdes in under flera år. Men den 17 april var det dags igen, den här gången i SeniorCenters lokaler på Lyktgränd 4, Täby C och med Marie Karlberg som representant för SeniorShopen.

Visningen drog många gäster, närmare bestämt 105 seniorer som fikade, tittade och kände på kläderna och efteråt provade och handlade. Mannekängerna, varav alla de kvinnliga hör hemma i Jarlabankes linedance-grupp, skötte sig med den äran och alla gäster verkade väldigt nöjda och många gick hem med en påse nya kläder. Visningen blev så uppskattad att det förmodligen kommer att bli en ny tillställning till hösten.

För hela arrangemanget svarade SPF Jarlabanke i samarbete med SeniorCenter och SeniorShopen.


Text: Bodil Svensson Foto: Margareta Torstensson