Avresa Östra station (Bussen står på Drottning Kristinas väg) kl. 8.45 och Cityterminalen kl. 9.30.

Upplev två världsattraktioner under samma dag, den svenska skärgården och Göta Kanal! Vi kommer till Arkösund och välkomnas ombord på fartyget M/S Göta Lejon. Lunch serveras ombord och strandhugg görs på den vackra skärgårdsön Västra Gärdsholmen där vi ser det unika Capella Ecumenica. Kapellet på ön är utformat som en enkel medeltida kyrka. En minnessten omnämner kung Carl XVI Gustafs landstigning på ön i samband med sin Eriksgata.

Resan tar oss vidare in i Slätbaken, en lång Östersjövik och vi passerar Stegeborgs slottsruin. Kaffe med bulle dukas fram på båten och vi kommer till Mems slussar där Göta Kanal invigdes 1832. Vi passerar även Tegelbrukets sluss innan vi når Söderköping efter drygt fyra timmar. Här väntar vår buss för hemfärd och vi är åter i Stockholm omkring klockan 21.

Ert pris 1.590:- (ord. pris 1.690:-)

I dagsläget har Jarlabanke 15 platser till denna resa. Anmälan sker enligt principen ”först till kvarn” dock senast: 19 april.

Anmälan görs till Larssons resor via email kontor@larssonsresor.se eller telefon  08-34 82 00 (måndag t.o.m. torsdag kl. 10-16)

OBS: Vid anmälan är det viktigt att du anger att du är medlem i SPF Jarlabanke för att erhålla rabatten. Ange även: Namn/Adress/Telefonnummer/E-mailadress/Information om var du vill stiga på bussen samt eventuella matallergier eller om du är vegetarian/laktos/glutenintolerant.

Efter anmälan sänder Larssons Resor resebevis med inbetalningskort till respektive resenär. Betala inget innan ni har erhållit detta.