Kära vänner,

Vi känner alla att vi är trötta, ledsna och frustrerade över att vårt liv har begränsats så mycket av denna Coronapandemi. Det är verkligen något som tär på oss alla på olika sätt. I synnerhet vi ”årsrika”, äldreäldre, har fått vårt liv förändrat och beskuret och det är en svår prövning.

Nu får vi träffas igen utomhus och det är glädjande. Därför tog jag initiativet och ringde några tidigare deltagare. Jag ordnade en caféträff  lördagen den 18 juli här i trädgården där jag bor i Lyktan i Täby C. Det blev mycket lyckat.

Det finns även ett stort intresse att starta lunchträffarna och jag hoppas vi kan ordna det. Vi håller avstånd! Ovissheten är stor, om och när livet blir normalt igen. Vi måste alla härda ut och göra det bästa vi kan av detta.

Kontakta mig gärna, Ingrid Dahlberg, 072-018 66 64 eller ingrid.dahlberg31@gmail.com.