Här kan du se vad som är inbokat

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Litteraturcirkel – ”Den som går på tigerstigar”.

17 oktober 2017 kl. 14:0016:00 UTC+0

”Den som går på tigerstigar” av Helena Thorfinn.

Handling

I Innan floden tar oss lärde vi känna Sofia och Janne och deras två barn då de flyttade till Bangladesh för Sofias arbete med mänskliga rättigheter. Nu återvänder de efter en semester i Sverige. Men allt är sig inte likt, under tiden de var i Sverige utfördes ett terrorattentat på en av restaurangerna de brukade besöka, och de återvänder till en shockad och förändrad stad.

Sofia jobbar allt hårdare och hoppas kunna göra en skillnad i de mänskliga rättigheterna och jämställdheten i landet. Då hon fastnar i ett tigertätt träskområde tillsammans med den amerikanske kollegan Collin börjar hon inse att allt inte är som det ska, varken privat eller arbetsmässigt.

Janne börjar bli alltmer uttråkad och hittar ett vikariat på en skola, men hittar samtidigt en ny vän i shanil och ett nytt hobbyprojekt med dansflickorna Dipita och Pinky, som bor i ett rum uppe på deras garagetak.

Då en container med tortyrutrustning dyker upp oväntat och på fel plats på den nordiska klubben , lär sig Sofia en hel del om sina nya bekantskaper.

Detaljer

Datum:
17 oktober 2017
Tid:
14:00 – 16:00 UTC+0
Evenemang Kategori:

Plats

SPF Jarlablankes kansli
Eskadervägen 40
Täby, 183 58 Sverige
+ Google Map
Telefon:
08-756 38 75